Aurinkopaneelit Lohja

Aurinkopaneelit Lohja

Loistox on aurinkoenergiaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toteuttaa kaikenlaisiin kohteisiin asiakkaan tarpeisiin optimoituja aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella.

Asiantunteva tiimimme tarjoaa Lohjan seudulla asiakkailleen aurinkosähköratkaisuja koskevaa konsultaatiota sekä opastusta niiden ylläpitoon ja käyttöön asennuksen jälkeen. Osaamisalueemme kattavat yritykset, maatilat, rivi- ja omakotitalot sekä mökit.

Auronkopaneelien asennus

Onko Lohjan seudulla kannattavaa asentaa omaa aurinkovoimalaa?

Aurinkopaneelit Lohjan seudulla tuottavat sähköä yhtä hyvin kuin missä tahansa muuallakin Suomessa. Viileä ilmasto on etu, sillä se parantaa aurinkopaneelien sähköntuottavuutta, ja luonnollisesti valoisat ja pitkät kesäpäivät tuottavat aurinkosähköä runsaasti. Lohjan seutu on aurinkosähkön hyödynnettävyyden osalta samalla viivalla kuin esimerkiksi Pohjois-Saksa. Laadukas aurinkosähköjärjestelmä Lohjalla on pitkällä tähtäimellä erittäin hyvä investointi.

Aurinkosähköjärjestelmämme tuottaa ekologista ja päästötöntä energiaa paikallisesti. Aurinkopaneelien hankinnasta ja järjestelmän asennuksista aiheutuva kertainvestointi maksaa itsensä yllättävänkin nopeasti takaisin verkkosähkön käytön vähenemisen ansiosta. Kiinteistön omavaraisuusaste kohenee aurinkovoimalan myötä, ja mikäli aurinkovoimalan tuotanto ylittää omat tarpeet, ylimääräisen sähköenergian voi myydä sähköyhtiölle sähköverkon kautta.

Aurinkopaneelit ja asennus Lohjalla Loistoxilta

Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa Lohjan seudulla aurinkosähköjärjestelmiin koskien konsultointia, käyttöopastusta, mitoitusta sekä asennustöiden suunnittelua ja organisointia vankalla kokemuksella ja henkilökohtaiset tarpeesi huomioon ottaen. Miksi valita Loistox? Tässä muutamia hyviä syitä tehdä yhteistyötä kanssamme:

 • Osaamme optimoida järjestelmät paikallisiin olosuhteisiin.
 • Tarjoamme sinulle karkoituskäynnin ilmaiseksi!
 • Huomioimme henkilökohtaiset tarpeesi ja tavoitteesi.
 • Luotamme vain parhaaseen moderniin aurinkovoimateknologiaan.
 • Työmme ja osaamisemme tarjoaa markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen.
 • Asennustyömme ovat häiriöttömiä.

Aurinkosähköjärjestelmämme toteutetaan niin, että ne vaativat omistajaltaan mahdollisimman vähän vaivaa huoltoon ja ylläpitoon. Annamme asiakkaalle tähän myös kattavan opastuksen.

Aurinkopaneelijärjestelmä tuo etuja

Oma aurinkosähköjärjestelmä tarjoaa kiinteistöllesi useita selkeitä etuja:

 1. Tuota päästötöntä ja vihreää energiaa itsellesi.
 2. Voit myydä sähkön ylituoton sähköyhtiöille.
 3. Edesautat tekemään kiinteistöstäsi omavaraisemman.
 4. Aurinkovoimala vaatii vähän ylläpitoa ja huoltoa.
 5. Aurinkopaneelijärjestelmä nostaa kiinteistön arvoa.
 6. Säästät päivittäin selvää rahaa tuottamalla oman sähköenergiasi.
 7. Saat vuodessa jopa 10 % tuoton investoinnillesi.
 8. Järjestelmä on maksanut itsensä takaisin jopa 7 vuodessa.
 9. Ratkaisuillamme on jopa 50 vuoden elinkaari.

Lisätietoa:
Aurinkopaneelijärjestelmien asennus Lohjalla

Omakotitaloon aurinkopaneelit Lohjalla

Aurinkosähköjärjestelmämme mitoitetaan sähköntuotannoltaan ja kooltaan optimaaliseksi jokaista kiinteistöä kohden. Annamme suositusmitat järjestelmälle kartoituksen yhteydessä, jolla pyrimme mahdollisimman hyvään hinta-laatusuhteeseen ja kiinteistökohtaiseen energiantuotantoon. Mikäli kiinteistö on vanhempaa tekoa, suosittelemme tekemään sille kuntokartoituksen ennen, kun asennustyöt aloitetaan.

Lue lisää aurinkopaneelien asentamisesta omakotitaloihin.

Aurinkopaneelit mökille Lohjalla

Lohjan seudulla on valtavasti vapaa-ajan asuntoja sekä mökkejä, jotka hyötyisivät vuosikymmeniksi eteenpäin aurinkosähköjärjestelemistämme. Näiden järjestelmien suosio kohoaa jatkuvasti, sillä niiden hyödyt tulevat jatkuvasti ilmeisemmäksi: pitkäikäisyys, omavaraisuus ja ajan myötä tuottava investointi kannattaa aina. Ota meihin yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti!

Lue lisää aurinkopaneelien asentamisesta mökeille.

Loistox Logo

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko? Tulemme mielellämme kertomaan aurinkosähköjärjestelmistä lisää. Ilmaisella kartoituskäynnillä annamme lisätietoa järjestelmän toiminnasta. Samalla arvioimme, millainen aurinkosähköjärjestelmä olisi potentiaalisin juuri teidän tarpeisiinne ja laskemme siitä tarjouksen.

Tilaa ilmainen kartoitus numerosta 050 5264 640, sähköpostilla myynti@loistox.fi tai varauskaavakkeella.